Mod de preparare:
Se pune margarina la topit, dupa care se lasa la racit. Albusurile se bat spuma. Intr-un castron, mai incapator, punem galbenusurile, zaharul, 2 pliculete de zahar vanilat si cele 2 linguri de apa si se amesteca pana la omogenizare. In compozitia astfel obtinuta se adauga margarina topita si racita, apoi faina in ploaie si se amesteca pana se incorporeaza complet. Adaugam in compozitia rezultata laptele caldut. La final, se incorporeaza albusurile batute spuma si amestecam bine cu un tel ;compozitia rezultata este lichida, avand aspectul unei smantani subtire; in cuptor, in timpul coacerii se vor alege singure blatul si crema. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia obtinuta in tava si o introducem in cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute, la foc mijlociu (atentie supravegheati prajitura pentru a nu se arde si nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii). Dupa ce prajitura s-a copt o scoatem din cuptor, o lasam in tava la racit, o pudram cu zahar si apoi o putem servi.