Pot spune ca m-am indragostit..

Timp de preparare: 1h

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • o capatana varza(cca un kg)
  • 600 g carne de porc
  • o bucata costita afumata
  • 150 g orez
  • o ceapa mare alba
  • un ardei galben
  • o rosie
  • boia de ardei(dulce)
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • ardei iute

Mod de preparare:
Varza taiata marunt se da cu sare si-o vom lasa linistita.
In oala-n care vom face "Lucskos Kaposzta" punem la prajit: ceapa, rosia si ardeiul taiate marunt. Dupa circa 5-7minute vom adauga boia de ardei (dulce).

Carnea de porc taiata bucati potrivite cat si costita(afumata) se vor pune peste ceapa... Adaugam apa cat sa acopere carnea si lasam pe foc pana cand carnea este fiarta.

Peste carne adugam varza si-o lasam circa 10 min sub capac...apoi vom tura apa cat cuprinde in oala-n care gatim.

Cand apa a dat in clocot adaugam orezul(spalat),lasam ciorba sub capac pana cand orezul este fiert...
Adaugam marar si putin cimbrisor.
Se serveste cu smantana si ardei iute!

Pofta mare!

O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lucskos Kaposzta.