Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute...sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier si-o luam de la capat:
ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
-La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amstecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore,acum depide foarte tare si de caritza de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
Arianna va doreste...
POFTA MARE!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!