12:05, 24 Mai 2009 publicat în Retete culinare

Un preparat gustos si usor digerabil..sa-l gatim atunci cand vin in vizita "soacrele noastre"..:)
Timp de preparare: - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi


Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute...sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier si-o luam de la capat:
ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
-La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amstecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore,acum depide foarte tare si de caritza de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..

Arianna va doreste...
POFTA MARE!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri