Iata un preparat in care se foloseste cu succes sosul de soia.

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

  • 4 cotlete de porc(fara os),
  • 2 rosii,
  • 250g.mozzarella,
  • 4 linguri sos de soia,
  • 2 linguri ulei;
  • Pentru sos:
  • 1,5dl. vin rosu,
  • 1 lingura sos de soia,
  • 2,5dl. smantana,
  • 1 lingura unt rece;

Mod de preparare:

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.
2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.
3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.
3.Uleiul se pune intr-o tigaie , se infierbanta si se frig cotletele umplute cate 8 minute pe fiecare parte.Se scot si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se toarna vinul rosu, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga sosul de soia si smantana si se lasa sa se ingroase putin.Se ia de pe foc si se incorporeaza untul rece si se condimenteaza cu sare si piper.
4.Se aseaza cotletele umplute pe un platou si se toarna sosul de vin rosu peste ele.Se servesc cu garnitura dupa dorinta si vin rosu.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cotlet de porc umplut in sos de vin rosu.