Fondue de carne
Se amesteca mierea cu zaharul si untul,se rumenesc impreuna,se adauga vinul,sucul de lamaie, batonul de vanilie taiat bucati,scortisoara, anasonul si putina sare.Peste ele se pun caisele taiate felii si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se adauga 50ml.apa, in care s-a dizolvat amidonul, si se mai fierb 1 minut.Apoi se adauga praful de chili -cca.1/2 lingurita-,cateva boabe de piper,ceapa verde taiata marunt si se garniseste sosul, pus in sosiera ,cu felii de ardei iute.Este un sos dulce-picant.Se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- bucataria franceza
- carne
- fondue
- muschi porc
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei