Se amesteca mierea cu zaharul si untul,se rumenesc impreuna,se adauga vinul,sucul de lamaie, batonul de vanilie taiat bucati,scortisoara, anasonul si putina sare.Peste ele se pun caisele taiate felii si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se adauga 50ml.apa, in care s-a dizolvat amidonul, si se mai fierb 1 minut.Apoi se adauga praful de chili -cca.1/2 lingurita-,cateva boabe de piper,ceapa verde taiata marunt si se garniseste sosul, pus in sosiera ,cu felii de ardei iute.Este un sos dulce-picant.Se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !