30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
280g-faina
1-plic de vanilie
200g-margarina
100g-migdale decojite si razuite
50g-zahar
Mod de preparare:
Se presara peste faina migdalele,zaharul,zaharul vanilat.
Peste acestea se pune margarina se amesteca iar din aluatul obtinut se formeaza role de grosimea unui creion care se taie bucatele de 5cm lungime,carora li se da forma de cornulete.
Apoi se coc intr-o tava unsa timp de 10-15min.dupa ce s-au copt cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar pudra cu vanilie
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă