- 5-6 gulii
- 60 g unt
- 3 oua
- faina
- 3-4 linguri pesmet
- ulei
Mod de preparare
Guliile se curata si se taie in felii de o grosime de 1 cm. Se fierb inbusit in putina apa si in unt pana se inmoaie.
Se scurg bine, se dau prin faina, apoi prin ou batut si in final prin pesmet.
Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana se rumenesc si capata o culoare aurie.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.