8 / 10

Pizza cu anghinare

Ingrediente:

  • 2 aluaturi
  • 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc)
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g anghinare din borcan
  • 200 g cascaval
  • 20 g masline negre (taiate felii)
  • busuioc

Mod de preparare:

Aluaturile de pizza se asaza intr-o tava, se ung cu doua linguri de pesto fiecare, dupa care se adauga rosiile spalate si taiate felii. Se sareaza si se pipereaza. Anghinarea se scurge si se taie fiecare bucata in doua, iar cascavalul se da pe razatoare. Pe fiecare pizza se aranjeaza feliile de anghinare si de masline si se presara cascaval ras si busuioc maruntit. Se baga la cuptorul si se coc circa 20 de minute. Cand sunt
gata, se pot garnisi cu frunzulite de busuioc verde.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri