- 3 morcovi
- ½ telina
- 2 fire de praz
- ¼ varza creata
- 1 ceapa
- ½ sfecla
- 1 gulie
- 3 cartofi
- 4 linguri de mazare verde
- frunze de salata
- ½ lingura de zahar pudra
- 3 linguri de smantana
- putin unt
- sare
- verdeata
Mod de preparare
Zarzavatul se spala si se taie foarte fin, ca taiteii. Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu zahar si foarte putina sare.
Intr-o cratita se inabua zarzavatul cu putin unt. Se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Se adauga apa cat sa se acopere ingredientele.
Varza se taie fin si se pune si ea la fiert in alt vas.
Dupa ce zarzavatul este bin fiert se adauga varza strecurata, mazarea verde si frunze de salata taiate.
Se mai adauga putin apa, se lasa sa dea in fiert si se adauga smantana si verdeata tocata fin.
Aceasta supa este excelenta daca este servita cu crutoane de paine prajita.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.