12:06, 17 Iunie 2008 publicat în Retete culinare

O supa frantuzeasca delicioasa. Incearca si nu vei regreta.
Ingrediente

  • 3 morcovi
  • ½ telina
  • 2 fire de praz
  • ¼ varza creata
  • 1 ceapa
  • ½ sfecla
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 4 linguri de mazare verde
  • frunze de salata
  • ½ lingura de zahar pudra
  • 3 linguri de smantana
  • putin unt
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare


Zarzavatul se spala si se taie foarte fin, ca taiteii. Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu zahar si foarte putina sare.
Intr-o cratita se inabua zarzavatul cu putin unt. Se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Se adauga apa cat sa se acopere ingredientele.
Varza se taie fin si se pune si ea la fiert in alt vas.

Dupa ce zarzavatul este bin fiert se adauga varza strecurata, mazarea verde si frunze de salata taiate.
Se mai adauga putin apa, se lasa sa dea in fiert si se adauga smantana si verdeata tocata fin.

Aceasta supa este excelenta daca este servita cu crutoane de paine prajita.

Pofta buna!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri