- 250 g faina
- 100 g unt
- 2 oua
- 1 lingura de lapte
- 1 lingura de smantana
- O jumatate de lingurita de sare
- 2 lingurite de chimen
Mod de preparare
Faina se amesteca bine cu unt. Se face un loc la mijloc si se adauga un ou, o lingura de lapte, sare si smantana.
Se framanta si se pune la rece ca sa se intareasca. Se pregatesc apoi saratele, forme de bete subtiri.
Se dau prin ou amestecat cu ou si chimen. Se pun intr-o tava si se baga la cuptor.
Pofta buna!
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă