Pestele poate fi preparat in foarte multe feluri. Saptamana aceasta va prezentam o reteta pe baza de peste, mai exact o supa cu ton.

Pestele poate fi preparat in foarte multe feluri. Saptamana aceasta va prezentam o alta reteta pe baza de peste, mai exact o supa cu ton.

Ingrediente
(8 portii)

ton 400g (de la conserva)
650 g porumb (conserva)
2 linguri de faina
3 cepe mici
2 linguri de ulei de masline
1,2 l lapte
3 lingurite de cimbru uscat
Sare
Piper
3 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Initial se taie ceapa marunt. Uleiul de masline se pune intr-o cratita pe foc si se incinge. Cratita trebuie sa fie suficient de mare pentru a avea loc laptele. Se caleste putin ceapa. Se adauga faina treptat si se ia de pe foc. Se toarna laptele si se amesteca. Peste lapte se pune tonul din conserva si se amesteca. Porumbul se adauga si el dupa ce in prealabil este bine scurs. Cimbrul se presara peste compozitie amestecand in continuare.

Se amesteca pana da in fiert si apoi se lasa sa fiarba cateva minute.
Se adauga patrunjelul, sarea si piperul (dupa gustul fiecaruia) si se serveste.

Pofta buna!

Sursa: Delly.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa cu ton.