10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- un mar
- o banana
- 2-3 capsuni
- un paharut iaurt
- o lingurita zahar
Mod de preparare:
Se curata marul de coaja si se taie cubulete, banana decojita se taie rondele si se pun intr-un castronel.Capsunile se paseaza si se amesteca cu zaharul si iaurtul ( se poate folosi si un iaurt mic din comert cu fructe de care va place).
Cand nu se mai simte zaharul se toarna amestecul peste fructele din castron a.Cei carora le place menta, pot adauga si cateva frunze proaspete maruntite.
Daca se prepara reteta pentru mic dejun, se poate servi imediat.Daca e pentru desert,puneti la frigider pentru maxim 30 min.
POFTA DULCE!
O reteta propusa de: Gina Gradinaru (egina13)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?