12:04, 14 Aprilie 2008 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa si usor de pregatit.
Timp de preparare:

2 - ore

Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • 1 pui
  • condimente pentru pui
  • o sticla de bere de 0,5L ( goala)
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Mod de preparare:

Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.
Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.
Se pune puiule pe sticla la cuptor , intr-o tava unde de asemenea se adauga 1/2L apa.
Din cand in cand se scoate si cu lingura se toarna zeama din tava peste el.
Se lasa aprox. 2h la cuptor iar cand este rumenit se poate servii cu cartofi piure sau sote de legume.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Gabriela Bianca (myky_franceza)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri