O prajitura cu banane care o sa iti placa si o sa ii incante pe cei dragi tie.

Ingrediente

  • 4 banane
  • 3 oua
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca de cafea
  • 500 ml lapte
  • 200 g paine uscata

Mod de preparare

Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.

Pofta dulce!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de prajitura cu banane.