12:03, 25 Martie 2008 publicat în Retete culinare

O prajitura cu banane care o sa iti placa si o sa ii incante pe cei dragi tie.
Ingrediente

  • 4 banane
  • 3 oua
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca de cafea
  • 500 ml lapte
  • 200 g paine uscata

Mod de preparare

Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.

Pofta dulce!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri