- 4 banane
- 3 oua
- 4 linguri de unt
- 1 ceasca de zahar
- 1 ceasca de cafea
- 500 ml lapte
- 200 g paine uscata
Mod de preparare
Se rupe in bucatele mici paine si se pun intr-o crtatita. Peste paine se toarna laptele si se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga ceasca de cafea si galbenusurile, amestecand foarte bine.
Se pun bananele taiate in feliute mici, se adauga untul si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma inalta, o forma unsa in prealabil cu unt. Prajitura se coace in cuptor la bain marie.
Pofta dulce!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.