Pentru o masa suedeza este un aperitiv excelent!

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):
1 pliculet de ceai negru,
4 linguri de sos de soia,
8 oua,
200g.sunca afumata si fiarta,
100g.unt;
salata verde si diverse legume pentru decor;

Mod de preparare:

1.Se fierb ouale 10 minute in apa cu sare.Nu se curata ouale de coaja ,ci se sparge coaja ,pe toata suprafata lor si se pun in 2dl. ceai negru si se tin 2-3 ore.Ideal ar fi ca timp de o noapte sa fie tinute ouale in infuzia de ceai negru.
2.Sunca se da prin masina de carne.
3.Se curata ouale de coaja,se taie in doua ,se scot galbenusurile , se pasireaza si se amesteca cu sunca tocata, cu untul, sarea si piperul.
4.Se umplu jumatatile de ou cu crema de sunca.
5.Pe un platou sau farfurie se pun foi de salata verde, se aseaza ouale umplute si se orneaza cu ridichi taiate felii, castraveti taiati rondele ,ardei rosii taiati jullien si felii de rosii .Printre oua presaram germeni de soia sau de grau.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de oua umplute 2.