Sa pregatim impreuna niste spaghete cu carne de vaca.

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 450 g carne de vaca
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 500 ml de sos tomat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in 2 litri si jumatate de apa. Se adauga si putina sare in apa. Carnea se toaca si se amesteca cu ou, sare, sos tomat, ceapa si piper pana se inmoaie.
Dupa ce se scurg spaghetele se adauga peste ele amestecul pregatit in prealabil. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Pe deasupra se rade cascaval.

Cand se rumenesc se opreste focul si se pot servi.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghete cu carne de vaca.