redusa
Ingrediente:
salau (sau orice soi de peste)
ulei
otet
foi de dafin
coliandru
piper boabe.
Mod de preparare:
Pestele sa taie rondele groase (3-4 cm.) si se ajeaza in tava. Se acopera cu 2 parti de ulei si o parte otet de 9 gr.(din sticla). Se da la cuptor la foc foarte mic 1,5-2 ore.
Otetul dispare si uleil scade, totul devina aramiu, oasele se topesc.
Se serveste cald sau rece si la fel de bine se poate conserva punand in borcan pestele cu tot cu ulei completat cu ulei proaspat.
Borcanul se fierbe in bain marie.
O reteta propusa de: Tudor Marian (marian)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă