Ce parere ai de peste marinat?

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

salau (sau orice soi de peste)
ulei
otet
foi de dafin
coliandru
piper boabe.

Mod de preparare:

Pestele sa taie rondele groase (3-4 cm.) si se ajeaza in tava. Se acopera cu 2 parti de ulei si o parte otet de 9 gr.(din sticla). Se da la cuptor la foc foarte mic 1,5-2 ore.
Otetul dispare si uleil scade, totul devina aramiu, oasele se topesc.

Se serveste cald sau rece si la fel de bine se poate conserva punand in borcan pestele cu tot cu ulei completat cu ulei proaspat.
Borcanul se fierbe in bain marie.

O reteta propusa de: Tudor Marian (marian)

Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Peste marinat.