O omleta rapida si usoara. Ingredientele se pot modifica in functie de numarul de persoane. Aici voi da cantitatile pentru o persoana.

Timp de preparare:

10 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

-2 oua
-1cartof mai mare
-un praf sare
-putin patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Cureti cartoful si il dai pe razatoarea mare, apoi il pui intr-o strecuratoare si-l clatesti cu apa rece. Il lasi sa se scurga putin si il pui la prajit in tigaia in care vei pregati omleta. Cand sunt prajiti bine (dar sa nu se arda), adaugi ouale batute bine. Lasi sa se prajeasca pe ambele parti, scoti compozitia din tigaie si presari sare in functie de preferinte. Putin patrunjel tocat presarat pe deasupra ii va da un aspect deosebit.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)

Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta cu cartofi.