Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
1 stiuca mare
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa
2 bucati de hrean
unt cat o nuca
200 ml smantana
1 lingura de faina
sare
piper boabe
Mod de preparare:
Pestele curatat se acopera cu un litru de apa in care se pune zarzavatul taiat rondele, ceapatocata marunt si o bucata de hrean taiat in patru. Se condimenteaza cu sare, piper boabe, se adauga unt si se lasa sa fiarba.
Cand pestele este fiert , se scoate din apa. Zeama se lasa sa scada la jumatate, se strecoara, se amesteca cu smantana frecata cu faina si se fierbe. Se toarna peste peste, iar hreanul ramas se rade si se presara peste sos.
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Tu cum pregatesti stiuca? Da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam si retetele:
Biscuiti
Salata de fructe
Crap cu vin negru
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă