3 / 6

Tiramisu

Avem nevoie de:

  • 1 litru apa
  • 4 linguri cafea
  • albusul de la 4 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g branza Mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 pachete piscoturi (200g)
  • 3 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert 1 litru apa si se face o cafea din 4 linguri de cafea. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga 3 linguri zahar pudra si se bate pane devine ca o bezea. Se amesteca apoi cu branza Mascarpone si cu frisca batuta in prealabil. Piscoturile se inmoaie putin in cafea apoi se tapeteaza o tava cu ele. Peste piscoturi se pune compozitia pregatita mai inainte, se mai pune un strat de piscoturi inmuiate in cafea , si apoi restul de crema. La sfarsit, tiramisu se pudreaza cu cacao si se da la frigider pana a doua zi.

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri