1 / 6

Tortulet cappuccino

Ingrediente:

  • 250 gr unt moale
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 300 grame de faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 gr nuci maruntite
  • 200 ml cafea tare
  • 400 grame de Mascarpone de la Lactitalia
  • 2-3 linguri de zahar pudra vanilat
  • putina cacao pentru pudrat

 

 

Mod de preparare:

  • 1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale si ulterior faina amestecata cu praful de copt.
  • 2. Adaugati in aluatul format nucile si jumatate de cantitatea de cafea. Amestecati bine, turnati intr-o forma si dati la cuptor cam 30 de minute pana se rumeneste.
  • 3. Scoateti aluatul din cuptor si lasati-l sa se raceasca. Taiati-l in doua.
  • 4. Cafeaua ramasa indulciti-o cu 1-2 lingurite de zahar si turnati cateva linguri peste blatul de prajitura pentru a-l insiropa. Lasati sa se raceasca in continuare.
  • 5. Pregatiti crema, batand bine mascarpone cu zaharul pudra.
  • 6. Ungeti crema peste blat si pudrati cu putina cacao.

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri