ghid pentru o viaţă împlinită

5 aperitive pentru masa de Pasti

slide-ul 4 / 5
5 aperitive pentru masa de Pasti: Terina de miel

Terina de miel

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • creier de miel
  • 500 g carne de miel cu os
  • 1 limba de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 ou
  • 100 g unt
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea de miel si limba se spala, se taie bucati mari si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 l de apa rece.Dupa primul clocot se spumeaza sau se schimba apa. Dupa ce au fiert se toaca bucatele, apoi se amesteca bine cu ouale, untul incalzit putin, verdeata si ceapa tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se freaca bine, pana se obtine o pasta omogena, care se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cup-tor, la foc potrivit, timp de o jumatate de ora

Voteaza reteta:

Scor: 3.29 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive pentru masa de Pasti.