Dificultate:
redusa
Ingrediente:
200gr. ciuperci 200gr.amestec de legume calit(mazare, morcovi taiati cubulete, conopida si broccoli fiert in prealabil),100gr. margarina, sucul de la 1/2 lamaie, sare,piper, 1 manunchi de patrunjel verde tocat marunt, 4dl. apa, 2 dl. frisca pentru gatit, 2 castraveciori acri, 2 oua fierte, 2 rosii mici, 4-5 rondele de lamaie, cateva masline, 2 lingurite gelatina;
Pentru sos:2dl. vin alb, 2dl. smantana, 1 lingurita mustar, sare, piper, putin zahar;
Mod de preparare:
Ciupercile calite se inabusa in unt impreuna cu legumele 2 minute, se adauga sucul de lamaie,sarea, piperul si patrunjelul tocat.Incorporam usor frisca pentru gatit si 1/2 din gelatina, inmuiata in apa rece.Cealalta 1/2 din gelatina se inmoaie si se repartizeaza in 6 boluri.Pe fundul bolurilor , care trebuie sa fie rotunde, se aseaza felii de castravete si rondele de oua fierte, compozitia de legume, din nou gelatina si asezam bolurile pe o tava ,pe care o introducem la frigider.
Inainte de servire, se rastoarna continutul bolurilor pe farfurii, pe care le ornam cu felii de rosii, rondele de lamaie si masline.
POFTA BUNA!!!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?