O zi speciala pentru o salata de peste afumat.
Timp de preparare:
15 - min

Dificultate:
ridicata

Ingrediente:

-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat

Mod de preparare:

Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta.
Fileul de peste se rupe in bucati mici.
Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza , se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)

SARBATORI FERICITE!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri