15 - min
Dificultate:
ridicata
Ingrediente:
-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat
Mod de preparare:
Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta.
Fileul de peste se rupe in bucati mici.
Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza , se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)
SARBATORI FERICITE!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară