Salata de peste afumat

15 - min
Dificultate:
ridicata
Ingrediente:
-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat
Mod de preparare:
Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta.
Fileul de peste se rupe in bucati mici.
Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza , se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)
SARBATORI FERICITE!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare