15 - min
Dificultate:
ridicata
Ingrediente:
-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat
Mod de preparare:
Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta.
Fileul de peste se rupe in bucati mici.
Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza , se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)
SARBATORI FERICITE!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?