15 - min
Dificultate:
ridicata
Ingrediente:
-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat
Mod de preparare:
Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta.
Fileul de peste se rupe in bucati mici.
Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza , se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)
SARBATORI FERICITE!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.