Timp de preparare:
 1 - ore 
 
 Dificultate:
 medie 
 
 Ingrediente:
- 1kg crap
 - 200 grame ulei,
 - 2 linguri pasta de tomate
 - 400gr vin negru
 - sare
 - piper macinat
 
Mod de preparare:
 
 Se curata crapul, se spala si se taie bucati.Se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei si bucatele de peste. Se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se adauga vin negru, piper macinat, pasta de bulion subtiata cu vin negru. Se lasa sa dea bine in clocot. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se aranjeaza pe un platou. Se poate garnisi cu ciuperci umplute sau inabusite.
 
 Pofta buna!
 
 O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
 
 Va recomandam si alte retete trimise de Burete Cristina:
 
 1. Salata de fructe de iarna
 2 .Fasole verde cu masline
 3. Biscuiti
 
 SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta. 
 
 COMUNITATEA DELLY 
 
 Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY! 
 
 Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei