ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de salate de post

slide-ul 1 / 5
5 retete de salate de post: Salata de legume si tofu

Salata de legume si tofu

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600 g rosii coapte
  • 200 g castraveti
  • 200 g ardei grasi
  • 60 g ceapa
  • 100 g pasta de rosii
  • otet de mere
  • 300 g tofu
  • 50 g masline negre
  • 100 ml ulei de masline
  • oregano sau maghiran

Legumele se spala si se curata. Rosiile se taie in felii, castravetii in rondele, iar ardeiul gras tot in rondele subtiri. Ceapa se taie in rondele subtiri si se desprinde in inele. Branza se taie in cubulete. Se amesteca toate ingredientele cu branza, apoi se adauga uleiul de masline si otetul dupa gust. Se asezoneaza cu maghiran sau oregano.

Voteaza reteta:

Scor: 3 din 2 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de salate de post.