2 / 6

Salata calda de paste cu legume

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g paste penne
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 2 ardei rosii copti
  • 400 rosii cherry
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g tofu
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu cimbrisor
  • 4 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele. Curatati cepele si usturoiul si tocati-le marunt. Taiati ardeii in fasii fine. Caliti usturoiul si ceapa in putin ulei timp de 5 minute. Separat, prajiti dovleceii tot cam 5 minute, iar apoi si  vinetele. Dupa ce le scoate si pe acestea, puneti rosiile la calit in restul de ulei, fara sa se faramiteze, scurgeti-le si aseazati-le deoparte. Puneti din nou in tigaie toate celelalte legume. Asezoneaza cu sare si piper, presara cu cimbrisor, acoperati si lasati sa se caleasca timp de 20 de minute, fara a pune capacul. Adaugat rosiile in tigaie si continuati inabusirea timp de alte 5 minute. Intre timp, fierbeti pastele in apa multa, cu sare, aproximativ 10 minute, dupa care scurgeti-le.Varsati-le intr-un bol, stropiti-le cu putin ulei si amestecati, dupa care adaugati legumele fierte. La final, orneazati cu tofu si frunze de busuioc, dupa care o serviti cat este calda.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri