3 / 6

Salata de cartofi

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g cartofi
  • 200 ml vin alb
  • 200 g gogosari
  • 300 g rosii
  • 30 ml otet
  • 30 g capere
  • 30 g masline
  • 100 g orez fiert
  • 150 g  masline negre
  • sare

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in cubulete si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara si se pun intr-un castron. Se toarna peste ei vinul alb si se lasa ss stea asa cel putin o ora. Intre timp se spala gogosarii, se taie in fasii subtiri. Rosiile se spala si se taie felii. Gogosarii se adauga usor peste cartofii marinati in vin, apoi pe rand otet, ulei, mustar, capere, masline negre fara samburi si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune apoi si orezul fiert, se amesteca. Se serveste rece!

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri