ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de salate de post

slide-ul 2 / 5
5 retete de salate de post: Salata calda de paste cu legume

Salata calda de paste cu legume

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g paste penne
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 2 ardei rosii copti
  • 400 rosii cherry
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g tofu
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu cimbrisor
  • 4 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele. Curatati cepele si usturoiul si tocati-le marunt. Taiati ardeii in fasii fine. Caliti usturoiul si ceapa in putin ulei timp de 5 minute. Separat, prajiti dovleceii tot cam 5 minute, iar apoi si vinetele. Dupa ce le scoate si pe acestea, puneti rosiile la calit in restul de ulei, fara sa se faramiteze, scurgeti-le si aseazati-le deoparte. Puneti din nou in tigaie toate celelalte legume. Asezoneaza cu sare si piper, presara cu cimbrisor, acoperati si lasati sa se caleasca timp de 20 de minute, fara a pune capacul. Adaugat rosiile in tigaie si continuati inabusirea timp de alte 5 minute. Intre timp, fierbeti pastele in apa multa, cu sare, aproximativ 10 minute, dupa care scurgeti-le.Varsati-le intr-un bol, stropiti-le cu putin ulei si amestecati, dupa care adaugati legumele fierte. La final, orneazati cu tofu si frunze de busuioc, dupa care o serviti cat este calda.

Voteaza reteta:

Scor: 3 din 2 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de salate de post.