12:11, 8 Noiembrie 2007 publicat în Retete culinare

O salata pentru iarna.
Ingrediente:

- 1 kg. gogosari
- 1 kg. ardei
- 1 kg. ardei kapia
- 2 kg. ceapa
- 750 ml. otet
- 350 gr. zahar
- sare
- piper
- foi de dafin dupa gust
- un sfert de kg. ardei din care pisca

Mod de preparare:

Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot.

Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita .
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .

Pofta buna !

O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri