Ingrediente
- 3 oua
- 6 linguri ule
- 6 linguri zahar
- 3 linguri lapte
- 1 lingurita amoniac stins
- faina cit cuprinde.
Pentru crema se va folosi crema de lamaie sau de vanilie din comert care se gaseste in pliculete (crema instant)
Mod de preparare
Se pune totul intr-un vas,si se amesteca pina se topeste zaharul se stinge apoi amoniacul cu zeama de lamiie si se aduga peste compozitie si se pune faina cit cuprinde in asa fel sa putem intinde 5-6 foi pe care le coacem pe fundul tavi pina se rumenesc putin.
Crema se aseaza intre foi in strat mai gros si se acopera prajitura intr-o folie de ciolofan si se lasa asa pina a doua zi cind se taie in forma de romb si se orneaza cu zahar vanilat. Pofta buna
Pofta buna!
O reteta propusa de: Preda Elena
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei