O prajitura delicioasa!

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 linguri ule
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita amoniac stins
  • faina cit cuprinde.

Pentru crema se va folosi crema de lamaie sau de vanilie din comert care se gaseste in pliculete (crema instant)

Mod de preparare

Se pune totul intr-un vas,si se amesteca pina se topeste zaharul se stinge apoi amoniacul cu zeama de lamiie si se aduga peste compozitie si se pune faina cit cuprinde in asa fel sa putem intinde 5-6 foi pe care le coacem pe fundul tavi pina se rumenesc putin.

Crema se aseaza intre foi in strat mai gros si se acopera prajitura intr-o folie de ciolofan si se lasa asa pina a doua zi cind se taie in forma de romb si se orneaza cu zahar vanilat. Pofta buna

Pofta buna!

O reteta propusa de: Preda Elena


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Alba ca zapada.