Ingrediente
- 500 g piept de pui taiat bucatele
- 500 g ciuperci
- 250 ml bulion
- o cutie de smantana
- 1 lingura de faina
- sare
- piper
- boia dulce
- boia iute
- 3 catei de usturoi tocat
- cartofi
Mod de preparare
Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi).
Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei