O modalitate deosebita de a pregati pui cu ciuperci.

Ingrediente

  • 500 g piept de pui taiat bucatele
  • 500 g ciuperci
  • 250 ml bulion
  • o cutie de smantana
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • 3 catei de usturoi tocat
  • cartofi

Mod de preparare

Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi).
Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu ciuperci si smantana.