Ingrediente
(8 portii)
- ton 400g (de la conserva)
- 650 g porumb (conserva)
- 2 linguri de faina
- 3 cepe mici
- 2 linguri de ulei de masline
- 1,2 l lapte
- 3 lingurite de cimbru uscat
- Sare
- Piper
- 3 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare
Initial se taie ceapa marunt. Uleiul de masline se pune intr-o cratita pe foc si se incinge. Cratita trebuie sa fie suficient de mare pentru a avea loc laptele. Se caleste putin ceapa. Se adauga faina treptat si se ia de pe foc. Se toarna laptele si se amesteca. Peste lapte se pune tonul din conserva si se amesteca. Porumbul se adauga si el dupa ce in prealabil este bine scurs. Cimbrul se presara peste compozitie amestecand in continuare.
Se amesteca pana da in fiert si apoi se lasa sa fiarba cateva minute.
Se adauga patrunjelul, sarea si piperul (dupa gustul fiecaruia) si se serveste.
Pofta buna!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare