IN ACEST ARTICOL:
Iata 10 retete delicioase traditionale si moderne cu care va veti impresiona in mod sigur musafirii intr-o zi atat de speciala precum este cea de Pasti: Angemacht de miel, Costite de miel in cruste de verdeata, Cotlete de miel cu anghinare si mozzarella, Drob de miel, Pulpa de miel la cuptor, Ciorbita de miel cu fasole verde, Oua umplute cu piept de pui, Pasca cu branza de vacuta, Prajitura cu ricota si foaie de cacao, Prajiturele cu scortisoara. Suna minunat?... Bucatele arata si au un gust la fel de minunat.

Prajiturele cu scortisoara

Ingrediente:

* 420 g migdale cu coaja
* 4 albusuri de ou


* zeama de la jumatate de lamaie
* praf de scortisoara
* putina sare
* o cana de zahar

Mod de preparare

Migdalele trebuie sa fie bine pisate. Zeama de lamaie si sare se adauga intr-un vas peste albusul de ou. Se bate cu mixerul pana devine mai tare si se adauga si zaharul. Din aceasta compozitie se iua cam 5-6 linguri si se pun intr-un castronel. Peste compozitia ramasa se pune scortisoara (aprox. 4 lingurite ) si migdalele. Pe zona in care pregatiti se pune putina faina si se intinde compozitia. Din aceasta se taie sub diferite forme. Aceste forme obtinute se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se tine tava la cuptor timp de 25 de minute. Se scot din cuptor, se dau cu compozitia ramasa in castronel si se baga iar la cuptor pentru 4-5 minute.

Pofta buna si o masa imbelsugata sa aveti!

Sursa retetelor culinare: delly.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri