Weekendul inseamna relaxare, mancare buna, petreceri, chiar si acasa, intalniri cu prietenii, bere rece, cocktailuri cu fructe si deserturi simple. Am selectat 3 retete delicioase care vor pune pe pauza, pentru 2 zile, rutina saptamanala.

TORTILLAS CU SALATA DE NAUT SI PORUMB

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TORTILLAS CU SALATA DE NAUT SI PORUMB:

  • 1 conserva naut 400 gr
  • 150 gr porumb dulce
  • 2 foi tortillas
  • 200 gr rucola
  • 2 rosii
  • 50 gr parmezan
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare de mare
  • 1 lingurita seminte de pin
  • 1 lingurita mix de seminte (seminte de chia, de dovleac, de in, de floarea soarelui, de susan)

MOD DE PREPARARE TORTILLAS CU SALATA DE NAUT SI PORUMB:

Punem rucola intr-un vas. Adaugam rosiile taiate felii, semintele de pin si mixul de seminte, asezonam cu sare de mare, ulei de masline si otetul balsamic. Adaugam porumbul, de asemenea scurs si spalat. Amestecam sa se intrepatrunda aromele si lasam la rece 30 minute. Punem salata pe tortillas si raadem deasupra parmezanul. Rulam strans si le savuram cu mare pofta. Chiar sunt delicioase, un pranz complet pentru o zi caniculara de vara!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.caietulcuretete.com/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend.