8 Mai 2015 publicat în Retete culinare 13 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Am pregatit 3 retete usoare si rapide, de preparat la inceput de weekend, pentru ca apoi sa te odihnesti, sa te relaxezi, sa citesti, sa iesi la picnic sau in parc.

FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR

O friptura aromata pe care trebuie sa o experimentati. Vei avea parte de o surpriza culinara excelenta.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:

  • 2-3 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunze de salvie

MOD DE PREPARARE FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:

Mustarul, mierea, pasta de tomate, uleiul, sarea si piperul se amesteca bine si se ung bine pulpele de pui cu marinata obtinuta. Se pun la rece minim o ora inainte de a fi gatite.
Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna peste tot sosul din vas si se adauga frunzele de salvie.

Se coc la foc mic pana sunt rumene si bine facute. Se servesc cu orez simplu sau cu ou.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri