FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR
O friptura aromata pe care trebuie sa o experimentati. Vei avea parte de o surpriza culinara excelenta.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals

- 2-3 pulpe de pui
- 2 linguri mustar de Dijon
- 2 linguri miere
- 1 lingura sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura ulei
- sare si piper dupa gust
- cateva frunze de salvie
MOD DE PREPARARE FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:
Mustarul, mierea, pasta de tomate, uleiul, sarea si piperul se amesteca bine si se ung bine pulpele de pui cu marinata obtinuta. Se pun la rece minim o ora inainte de a fi gatite.
Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna peste tot sosul din vas si se adauga frunzele de salvie.
Se coc la foc mic pana sunt rumene si bine facute. Se servesc cu orez simplu sau cu ou.
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?