FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR
O friptura aromata pe care trebuie sa o experimentati. Vei avea parte de o surpriza culinara excelenta.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:
- 2-3 pulpe de pui
- 2 linguri mustar de Dijon
- 2 linguri miere
- 1 lingura sos de soia
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura ulei
- sare si piper dupa gust
- cateva frunze de salvie
MOD DE PREPARARE FRIPTURA DE PUI CU SALVIE SI MUSTAR:
Mustarul, mierea, pasta de tomate, uleiul, sarea si piperul se amesteca bine si se ung bine pulpele de pui cu marinata obtinuta. Se pun la rece minim o ora inainte de a fi gatite.
Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna peste tot sosul din vas si se adauga frunzele de salvie.
Se coc la foc mic pana sunt rumene si bine facute. Se servesc cu orez simplu sau cu ou.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară