Plan B: Chiftele de ton cu sos de iaurt
Ingrediente necesare pentru chiftele de ton cu sos de iaurt: 1 conserva de ton in apa, 3 fire de ceapa verde, 2 linguri de faina (puteti folosi pesmet), 1 ou, 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie, sucul de la 1/2 de lamaie, sare si piper dupa gust
Pentru sos: 2 linguri iaurt, 1 fir de usturoi verde tocat marunt, sare si piper dupa gust
Mod de preparare: Se scurge bine conserva de ton de apa si se pune intr-un castron. Se zdrobesc bucatile de ton cu o furculita si se adauga ceapa verde tocata marunt si restul ingredientelor. Se amesteca bine ca sa se combine si se formeaza chiftelele de marimea dorita. Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptor, incins la 180C, pana capata o culoare aurie (10-15 minute in functie de cuptorul fiecaruia). In acest timp se pregateste sosul de iaurt amestecand toate ingredientele. Cand chiftelele sunt gata se scot pe farfurie si se servesc cu sos de iaurt. Daca doriti puteti servi si o salata din spanac si ceapa verde. Este o cina sau o gustare usor de facut, delicioasa si fara multe calorii.
O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară