IN ACEST ARTICOL:
Zilele de weekend sunt ceva mai lenese decat celelalte zile din saptamana si asa ar trebui sa fie. Lenese si pline de rasfat. Pentru weekendul acesta avem cateva planuri culinare despre care am vrea sa va vorbim un pic.

Plan B: Chiftele de ton cu sos de iaurt

Ingrediente necesare pentru chiftele de ton cu sos de iaurt: 1 conserva de ton in apa, 3 fire de ceapa verde, 2 linguri de faina (puteti folosi pesmet), 1 ou, 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie, sucul de la 1/2 de lamaie, sare si piper dupa gust

Pentru sos: 2 linguri iaurt, 1 fir de usturoi verde tocat marunt, sare si piper dupa gust

Mod de preparare: Se scurge bine conserva de ton de apa si se pune intr-un castron. Se zdrobesc bucatile de ton cu o furculita si se adauga ceapa verde tocata marunt si restul ingredientelor. Se amesteca bine ca sa se combine si se formeaza chiftelele de marimea dorita. Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptor, incins la 180C, pana capata o culoare aurie (10-15 minute in functie de cuptorul fiecaruia). In acest timp se pregateste sosul de iaurt amestecand toate ingredientele. Cand chiftelele sunt gata se scot pe farfurie si se servesc cu sos de iaurt. Daca doriti puteti servi si o salata din spanac si ceapa verde. Este o cina sau o gustare usor de facut, delicioasa si fara multe calorii.

O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri