Cum se prepara?
Am decorticat vreo 300 grame de creveti, am curatat si tocat 3 catei de usturoi si am tocat cam o lingura de patrunjel. Am pus la incins cateva linguri de ulei de masline, am varsat usturoiul si niste fulgi de ardei iute, i-am lasat la perpelit cateva zeci de secunde si apoi am adaugat crevetii si i-am lasat cateva minute pe fiecare parte. Am pus putina sare si patrunjelul si am mancat juma’ din ei cu coaja de paine.
O reteta propusa mansardacubunatati.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?