Cum se prepara?
Am decorticat vreo 300 grame de creveti, am curatat si tocat 3 catei de usturoi si am tocat cam o lingura de patrunjel. Am pus la incins cateva linguri de ulei de masline, am varsat usturoiul si niste fulgi de ardei iute, i-am lasat la perpelit cateva zeci de secunde si apoi am adaugat crevetii si i-am lasat cateva minute pe fiecare parte. Am pus putina sare si patrunjelul si am mancat juma’ din ei cu coaja de paine.
O reteta propusa mansardacubunatati.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară