O idee buna de pranz sau cina de weekend: creveti cu usturoi.

Cum se prepara?

Am decorticat vreo 300 grame de creveti, am curatat si tocat 3 catei de usturoi si am tocat cam o lingura de patrunjel. Am pus la incins cateva linguri de ulei de masline, am varsat usturoiul si niste fulgi de ardei iute, i-am lasat la perpelit cateva zeci de secunde si apoi am adaugat crevetii si i-am lasat cateva minute pe fiecare parte. Am pus putina sare si patrunjelul si am mancat juma’ din ei cu coaja de paine.

creveti cu usturoi

O reteta propusa mansardacubunatati.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Creveti cu usturoi.