O idee buna de pranz sau cina de weekend: creveti cu usturoi.

Cum se prepara?

Am decorticat vreo 300 grame de creveti, am curatat si tocat 3 catei de usturoi si am tocat cam o lingura de patrunjel. Am pus la incins cateva linguri de ulei de masline, am varsat usturoiul si niste fulgi de ardei iute, i-am lasat la perpelit cateva zeci de secunde si apoi am adaugat crevetii si i-am lasat cateva minute pe fiecare parte. Am pus putina sare si patrunjelul si am mancat juma’ din ei cu coaja de paine.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

O reteta propusa mansardacubunatati.blogspot.ro/

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri