Cum se prepara?
Am decorticat vreo 300 grame de creveti, am curatat si tocat 3 catei de usturoi si am tocat cam o lingura de patrunjel. Am pus la incins cateva linguri de ulei de masline, am varsat usturoiul si niste fulgi de ardei iute, i-am lasat la perpelit cateva zeci de secunde si apoi am adaugat crevetii si i-am lasat cateva minute pe fiecare parte. Am pus putina sare si patrunjelul si am mancat juma’ din ei cu coaja de paine.
O reteta propusa mansardacubunatati.blogspot.ro/
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional