Situatii neplacute se pot intampla in bucataria oricui. Pana si cei mai iscusiti bucatari, cu toate trucurile lor magice, intampina dificultati atunci cand gatesc. Cei care obisnuiesc sa gateasca se vor regasi in cele 10 situatii prezentate mai jos:

1. Atunci cand o reteta contine ingrediente cu nume ciudate, de care nu ai auzit niciodata si esti aproape sigura ca nici nu exista acele ingrediente.

2.Cand trebuie sa tai ceapa. Lacrimi, lacrimi de crocodil. Lacrimi pe cutit. Ar putea iesi chiar o supa de ceapa cu lacrimi.

3. Cand o reteta care pretinde ca este de usoara si rapida se transforma intr-una foarte complicata care iti ia toata ziua sa o prepari.

4. Atunci cand trebuie sa separi albusul de galbenus. Niciodata in totaliate. Niciodata!

5. Atunci cand iti scapa cativa stropi de apa in tigaia cu ulei incins si explodeaza totul in jurul tau.

6. Cand timpul de preparare ar trebui sa dureze 30 de minute, insa dupa 2 ore de gatit mancarea este tot cruda.

7. Cand versi pe tricoul proaspat spalat borcanul cu bulion sau ulei sau cafea.

8. Atunci cand trebuie sa " amesteci in continuu" pentru 30 de minute.

9. Cand focul este prea tare, iar mancarea fierbe atat de tare, inca iese din oala si murdareste tot argazul.

10. Cand reteta pe care ai pregatit-o nu seamana deloc cu cea din poza.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 10 dificultati in bucatarie pe care le inteleg doar cei care gatesc.