10 dificultati in bucatarie pe care le inteleg doar cei care gatesc

12:10, 15 Octombrie 2014 publicat în Retete culinare20 share-uri

Situatii neplacute se pot intampla in bucataria oricui. Pana si cei mai iscusiti bucatari, cu toate trucurile lor magice, intampina dificultati atunci cand gatesc. Cei care obisnuiesc sa gateasca se vor regasi in cele 10 situatii prezentate mai jos:

1. Atunci cand o reteta contine ingrediente cu nume ciudate, de care nu ai auzit niciodata si esti aproape sigura ca nici nu exista acele ingrediente.

2.Cand trebuie sa tai ceapa. Lacrimi, lacrimi de crocodil. Lacrimi pe cutit. Ar putea iesi chiar o supa de ceapa cu lacrimi.

Citeste si:
Ești începătoare? Iată cum devii o șoferiță de nota 10
Ești începătoare? Iată cum...

3. Cand o reteta care pretinde ca este de usoara si rapida se transforma intr-una foarte complicata care iti ia toata ziua sa o prepari.

Citeste si:
Sfaturi pentru un regim natural de îngrijire orală
Sfaturi pentru un regim...

4. Atunci cand trebuie sa separi albusul de galbenus. Niciodata in totaliate. Niciodata!

5. Atunci cand iti scapa cativa stropi de apa in tigaia cu ulei incins si explodeaza totul in jurul tau.

6. Cand timpul de preparare ar trebui sa dureze 30 de minute, insa dupa 2 ore de gatit mancarea este tot cruda.

7. Cand versi pe tricoul proaspat spalat borcanul cu bulion sau ulei sau cafea.

8. Atunci cand trebuie sa " amesteci in continuu" pentru 30 de minute.

9. Cand focul este prea tare, iar mancarea fierbe atat de tare, inca iese din oala si murdareste tot argazul.

10. Cand reteta pe care ai pregatit-o nu seamana deloc cu cea din poza.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri