29 August 2014 publicat în Retete culinare 56 share-uri

In zilele de azi, sa gasesti o rosie cu gust de rosie sau o piersica cu puf nemodificat genetic este o adevarata aventura, o intoarcere in timp. In timpurile in care totul era simplu, fara pesticide, fara ingrasaminte chimice, fara sere cu aer conditionat.

Legume Fericite

Legumele Fericite sunt plantate cu dragoste si crescute cu grija pe un teren odihnit zeci de ani. Cultivarea si irigarea se fac cu invazie minima, pentru a preveni eroziunea solului: plantele sunt udate lent, prin picurare. Semintele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificările genetice sau tratarea cu substante chimice. In gradina vei gasi: rosii, bame, varza kale, rosii cherry, cartofi, ardei, ceapa rosie, dovlecei, macris, praz, mure, prune, corcoduse coapte mere, verzi, plante aromatice, conserve fara conservanti, dulceturi si gemuri facute in casa, diverse ceaiuri.

Livrare in toata tara.

Contact: www.legumefericite.ro/

Cosul cu legume Timisoara

Din gradina: ardei gras, gogosar, ardei iute, vinete, dovlecel, cartofi,fasole verde, castraveti, ceapa, morcov, pastirnac, telina frunza, leustean. Fructe:Pepene verde. Complementare:pui,oua de gaina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Contact: www.facebook.com/mia.leordean

Sadica Natural (Cosul cu legume Sibiu)

Din gradina: rosii, rosii galbene, rosii para,  rosii cherry, vinete, telina, praz, ceapa verde si legume fara pesticide, oua si pui de gaina "de casa" crescuti cu cereale naturale, fara hormoni de crestere sau mixuri de origine animala!

Contact: Sadica Natural / produsedelatara@live.com

Verde bun

Din gradina: rosii bio, castraveti, rucola, gulii, ardei, conopida din seminte bio

Livrare: Iasi

Contact: https://verdebun.ro/

BioDumbrava

Din gradina: spanac, salata verde, ceapa, usturoi, ceapa, praz, vinete, ardei, rosii, castraveti dovlecei, kale, coacaze, zmeura, oua, carne de gaina, dar si legume congelate

Livrare : Bucuresti si imprejurimi

Contact: www.biodumbrava.ro/

Legume de tara

Din gradina: porumb, rosii, vinete, dovlecei, ardei iute, oua proaspete, branza de capra, smantana. Legume sanatoase, crescute cu apa, dragoste ... si grija zilnica.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Livrari in toata tara.

Contact: legumedetara.ro/blog

 Lista organizatiilor de producatori - sectorul legume fructe de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Daca si tu cunosti un loc de unde se pot cumpara legume si fructe cu gust, lasa-ne un contact in comentarii. E important ca lista sa fie cat mai consistenta, iar oamenii sa aiba optiuni pentru hrana sanatoasa, lipsita de substante chimice.

Foto fr si main: By FREEPIK2 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri