Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole verde:
Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare.
Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.
Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.