Ciorba de vara: Ciorba de fasole verde

12:08, 21 August 2014 publicat în Retete culinare

Ciorba de fasole verde este unda dintre retetele mele preferate de vara. Un pic acrisoara, usoara si satioasa, este o ciorba usor de facut si foarte economica.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole verde:

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare.

Citeste si:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie
Top 10 accesorii pe care...

Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.

Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri