1 / 4

Omletă cu spanac

Arată delicios, este pufoasă și sățioasă și are o aromă care te cheamă la masă, orice ai face!

Pentru a prepara omleta cu spanac vei avea nevoie de:

  • 2 ouă;
  • O jumătate de ceapă sau 2 fire de ceapă verde;
  • Un sfert de pahar de smântână;
  • 1 lingură de făină;
  • O mâna mare de spanac baby, frunze;
  • Sare și piper după gust;

Cum se prepară omleta cu spanac?

Puteți bate ouăle ca atare cu furculița. Dacă doriți o omletă mai pufoasă, puteți bate separat albușurile, până devin tari (folosiți un mixer).

Amestecați apoi gălbenușurile cu sarea, piperul și smântâna, apoi adăugați peste albușuri și amestecați cu grijă, lent, cu mișcări ample. Încorporați apoi făina.

Adăugați spanacul și ceapa și încorporați.

Încingeți bine o tigaie antiaderentă. Turnați compoziția și puneți capacul. Lăsați omleta să se coacă la foc mediu.

O puteți servi ca atare sau alatrui de o salată de legume sau murături.

Foto: kuvona/ shutterstock.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri