3 / 4

Omletă cu ciuperci și busuioc

Această omletă poate fi asezonată cu brânză sau cașcaval ras.

Ingrediente:

  • 2-3 ouă;
  • 2-3 ciuperci tocate după preferință;
  • O ceapă verde;
  • Câteva frunze de busuioc;
  • 4-5 roșii cherry;
  • Sare și piper după gust;

Mod de preparare:

Se bat ouăle bine până se formează o spumă la suprafață acestora. Adăugați sarea, piperul, ciupercile, busuciocul și omogenizați.

Între timp, tăiați în jumătăți roșiie cherry. Puneți amestecul de omletă într-o tigaie andiaderentă bine încinsă, apoi așezați roșiile ca pe o pizza.

Lăsăți omleta să se coacă și să se rumenească.

Poftă bună!

Foto: siamionau pavel/ shutterstock.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri