Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de inima de porc:
- o inima de porc
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 ardei capia
- 2-3 catei de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare tocanita de inima de porc:
Inima se taie la jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa cateva ore, tocmai pentru a o spala bine de sange.
Intr-o tigaie, am calit putin ceapa cu morcovii si ardeii. Am adaugat apoi inima taiata cubulete si am lasat-o putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care am stins cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
*daca e nevoie, mai completati cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa aveti un sos scazut si cremos
** puteti face reteta si in slow cooker
Cand inima s-a gatit bine, veti fi uimit de textura ei! Adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.
Aceasta reteta este recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare