Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de inima de porc:
- o inima de porc
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 ardei capia
- 2-3 catei de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare tocanita de inima de porc:
Inima se taie la jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa cateva ore, tocmai pentru a o spala bine de sange.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Intr-o tigaie, am calit putin ceapa cu morcovii si ardeii. Am adaugat apoi inima taiata cubulete si am lasat-o putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care am stins cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
*daca e nevoie, mai completati cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa aveti un sos scazut si cremos
** puteti face reteta si in slow cooker
Cand inima s-a gatit bine, veti fi uimit de textura ei! Adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Aceasta reteta este recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?