Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de inima de porc:
- o inima de porc
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 ardei capia
- 2-3 catei de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare tocanita de inima de porc:
Inima se taie la jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa cateva ore, tocmai pentru a o spala bine de sange.
Intr-o tigaie, am calit putin ceapa cu morcovii si ardeii. Am adaugat apoi inima taiata cubulete si am lasat-o putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care am stins cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
*daca e nevoie, mai completati cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa aveti un sos scazut si cremos
** puteti face reteta si in slow cooker
Cand inima s-a gatit bine, veti fi uimit de textura ei! Adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.
Aceasta reteta este recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?