Reteta de speciala de Craciun: Frigarui din carne de rata

12:12, 16 Decembrie 2013 publicat în Retete culinare1 share-uri

Daca ati decis sa renuntati la carnea de porc, va prezentam o alternativa gustoasa si deosebita: frigarui din carne de rata cu ananas.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru frigarui din carne de rata:

  • 2 pulpe de rata
  • 1/2 ananas
  • sare, piper
  • ceapa verde

Mod de preparare frigarui din carne de rata:

Citeste si:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...
Pregătirea de primăvară: 3...

Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.



O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)

Citeste si:
5 metode de a te bucura de mâncarea de Sărbători în mod sănătos
5 metode de a te bucura de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri