Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru frigarui din carne de rata:
- 2 pulpe de rata
- 1/2 ananas
- sare, piper
- ceapa verde
Mod de preparare frigarui din carne de rata:
Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.
O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei