Daca ati decis sa renuntati la carnea de porc, va prezentam o alternativa gustoasa si deosebita: frigarui din carne de rata cu ananas.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru frigarui din carne de rata:

  • 2 pulpe de rata
  • 1/2 ananas
  • sare, piper
  • ceapa verde

Mod de preparare frigarui din carne de rata:

Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.

frigarui de rata

O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de speciala de Craciun: Frigarui din carne de rata.