Amestecam branza cu mararul tocat si sare. Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza. Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat

Ocaziile speciale cer un meniu ales cu grija. Ingredientele rafinate sunt pregatite intr-un mod inedit si nu uitam ca modul in care arata mancarea este la fel de important ca si gustul.

Revista La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat:

Ingrediente:

6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare

Cum preparam:

  • Amestecam branza cu mararul tocat si sare.
  • Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
  • Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.

Taiem clatita in sase bucati si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.

4 portii
Timp de preparare: 15 minute

Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat.