Ocaziile speciale cer un meniu ales cu grija. Ingredientele rafinate sunt pregatite intr-un mod inedit si nu uitam ca modul in care arata mancarea este la fel de important ca si gustul.
Revista La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat:
Ingrediente:
6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare
Cum preparam:
- Amestecam branza cu mararul tocat si sare.
- Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
- Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.
Taiem clatita in sase bucati si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.
4 portii
Timp de preparare: 15 minute
Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse