ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de fripturi de incercat de Craciun

slide-ul 1 / 5
5 retete de fripturi de incercat de Craciun: Friptura de porc cu crusta de verdeata

Friptura de porc cu crusta de verdeata

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu crusta de verdeata:

  • 1 bucata spata de porc
  • 1 pahar de patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 lingurite rozmarin
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 1/2 cana faina de malai
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de porc cu crusta de verdeata:

Aceasta friptura de porc - lasata usor in sange - m-a cucerit de indata ce am auzit prima oara de ea. M-a cucerit si m-a intrigat pentru ca nu imi imaginam o friptura de porc cu malai, nu imi imaginam cum poate ceva atat de aratos sa fie atat de simplu de facut.

Toate condimentele verzi se pun intr-un robot si se amesteca bine, pana se formeaza o pasta.
Porcul se trece alternativ prin pasta din verdeata si malai si se prajeste intr-o tigaie.

Reteta initiala prezenta o friptura mult mai in sange decat am facut eu. Pentru ca nu sunt un mare admirator al carnii crude, dupa ce am prajit friptura si am facut coaja crocanta, am dat un pic carnea la cuptor sa se patrunda mai bine.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/2008/11/friptura-de-porc-cu-crusta-de-verdeata.html

Voteaza reteta:

Scor: 4.1 din 10 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de fripturi de incercat de Craciun.