1 / 5

Bombonele cu migdale

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru bombonele cu migdale:

  • 20 biscuitei amaretti
  • 1 1/2 ceasca fulgi cereale cu nuci si migdale
  • 10 biscuiti populari
  • 3 linguri cacao
  • 2 lingurite miere
  • 3 linguri lichior ciocolata
  • 1 lingurita extract de migdale

Iar pentru hainuta bomboanelor:

  • fistic macinat
  • cacao
  • zahar pudra
  • nuca cocos colorata
  • orice altceva va mai place

Mod de preparare bomboane cu migdale:

Fulgii de cereale cu nuci si migdale ii macinam in robotul de bucatarie. La fel procedam si cu biscuiteii amaretti si cu biscuitii populari. Ii punem pe toti laolalta, adaugam peste ei cacaoa, adaugam mierea, lichiorul de ciocolata si extractul de migdale. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o pasta usor lipicioasa. In functie de tipul de fulgi si tipul de biscuiti pe care ii folositi s-ar putea sa fie nevoie de o cantitate mai mare de lapte sau lichior de ciocolata. Din pasta obtinuta formam bilute mici cam cat o nuca. Imediat trecem bombonelele prin zahar pudra sau nuca de cocos colorata, fistic macinat sau cacao. Le asezam in hartiutele lor speciale si le savuram sau le oferim cadou.

O reteta recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro/

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri