1. Se pun intr-un bol faina, cacao, amestec mirodenii pentru turta dulce, zahar si se amesteca pentru omogenizare.
2. Se adauga mierea si se mixeaza pana cand se incorporeaza ingredientele.
3. Aluatul astfel format, se imparte in trei parti si individual se pune fiecare intre doua hartii de copt si se intinde cu sucitorul la grosimea de 3 mm.
4. Se indeparteaza hartia de copt de deasupra si se decupeaza cu formele dorite.
5. Se aseaza biscuitii decupati pe tava acoperita cu hartie de copt sau se transfera direct cu hartia de copt pe care au fost decupati, indepartand surplusul care se reintinde si se redecupeaza cu urmatorul aluat.
6. Se continua la fel cu restul aluatului, inclusiv cu surplusul.
7. Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 12 minute.
8. Se lasa la racit si se decoreaza fie cu zahar pudra cu foarte putina apa la care se adauga un colorant, fie cu alte glazuri in tub din comert.