2 / 5

Tochitura Moldoveneasca

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru tochitura moldoveaneasca:

  • carne de porc
  • carnati afumati
  • 3-4 catei de usturoi
  • branza telemea
  • sos de rosii
  • oua
  • mamaliga

Mod de preparare tochitura moldoveneasca:

Puneti la fiert mamaliga. Intre timp pregatiti si carnea:

- taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie

- langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime

- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.

Intr-o tigaie separata faceti ouale ochiuri.

Serviti presarat din abundenta cu telemea.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri